Contact

Over ons
Wij, Melanie en Raymond, zijn zelf woonachtig in Rotterdam (Nederland). Wij zijn de HOEKjes gestart om onze avonturen en onze passie voor reizen te delen. De HOEKjes is voor iedereen die op zoek is naar mooie bestemmingen, tips en leuke reisverhalen. Op basis van onze eigen ervaringen willen we mensen enthousiast maken voor een nieuwe bestemming. Via blogs, foto’s op instagram en onze roadbooks hopen we je te helpen met het voorbereiden van je volgende reis.

Landen die wij hebben bezocht
Europa: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Lanzarote, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden
Afrika: Zuid-Afrika (Garden Route)
Amerika: Verenigde Staten (Californië, Arizona, Utah en Nevada)

Samenwerking
Wij staan altijd open voor een samenwerking. Wij geven je de kans om bepaalde bestemmingen of reisproducten onder de aandacht te brengen. Benieuwd naar alle samenwerkingsmogelijkheden? Neem contact met ons op via dehoekjesNL@outlook.com.

Wil je met ons in contact komen?
Heb je een vraag over een bepaalde bestemming? Laat dan je reactie achter onder het artikel waar je vraag over gaat. De andere lezers hebben in de toekomst dan ook wat aan ons antwoord. Heb je een specifieke vraag of een tip voor een toffe bestemming? Stuur dan gerust een e-mail naar dehoekjesNL@outlook.com. Wij helpen je graag met al je vragen.