Roadbooks

Een roadbook wordt gemaakt voordat men met een reis begint en dient tijdens de reis als leidraad. Hierin wordt de route beschreven met daarbij de bezienswaardigheden, die bezocht kunnen worden. Tevens kan er andere informatie in staan, die tijdens de reis van belang kan zijn.

Wij hebben al verschillende roadbooks gemaakt. Zo hebben wij ze van verschillende Europese steden, onze rondreis door Zuid-Afrika, maar ook de rondreis van Zuid-West Amerika een roadbook gemaakt. In het roadbook vind je voornamelijk de route en activiteiten die wij hebben gedaan. Soms kan er een tip bij staan, zoals bijvoorbeeld ergens net een dagje langer doorbrengen dan ons roadbook aangeeft. Wij vinden het fijn om tijdens een rondreis al een roadbook klaar te hebben liggen. Zo weten wij wat we kunnen/willen doen. Soms kijken we de dag zelf en soms staat dit in verband met reserveringen al vast.

Download binnenkort hieronder onze beschikbare roadbooks:


Zuid-West Amerika

Wij hopen dat jullie net zoveel plezier aan deze reizen gaan beleven als dat wij hebben gedaan! In de toekomst zullen wij na onze reizen de selectie roadbooks uitbreiden.
Mocht je nog tips en/of vragen hebben, stel deze gerust.